divendres, 6 de juliol del 2012

EL DEVASTADOR EFECTE DE LES RETALLADES

Les retallades en l'educació pública ja són ben visibles: s'han eliminat nombrosos grups en tots els nivells educatius, en el cas de l'etapa d'infantil i primària  suposa l'eliminació de 276 grups i 430 places de treball (d'aquests 12 aules i 21 mestres corresponen a la comarca de la Marina Baixa) , s'ha elevat el nombre d'alumnes per aula, s'han acomidat a 7.500 interins, i hi ha docents de carrera que han sigut desplaçats forçosament de la seua plaça, passant a ser docents suprimits.

Tot això està comportant la mobilització per part del interins acomiadats i un caos en Conselleria, ja que els mestres suprimits han sigut convocats a Conselleria amb només 24 hores d'antelació, i quan havien de triar destinació, havia errades en els llocs a demanar i a més no es seguia l'ordre de prioritat.

La Coordinadora de Professorat Interí ha convocat a tots els afectats a una acampada el dilluns 9 de juliol, a les 11h, a les portes de Conselleria a València, en la avda. Campanar, 12. Per més informació podeu consultar el seu facebook.

I per si no tenim prou... cuidado, que encara ens queda la reforma educativa, i unes altres retallades, ja que el govern ha anunciat un retall de 30.000 milions € més, per la pròxima setmana.

Ens preguntem si totes aquestes mesures que el govern aplica com d'urgència per la situació econòmica estan destinades realment a disminuir la crisis o a augmentarla? Què penseu??


Notícies relacionades:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada