dimecres, 25 de juliol del 2012

ELS DINERS DE LA PÚBLICA??.. ESTAN EN LA PRIVADA

Ja hi ha prou de mesures que  únicament ens afecten als ciutadans,  en coses tan vitals com en el dia a dia, en arribar a fí de mes, en tindre o mantindre un treball, en la sanitat i l'educació...

Cada volta es fa més evident que les retallades tenen la finalitat d'exterminar als ciutadans i de sumir-nos en la misèria i la incultura, mentres els beneficis es deriven a les grans empreses privades, dirigides pels pròpis polítics.

Què no hi ha diners per mantindre els subsidis, les ajudes de dependència, les beques, els salaris, les jubilacions, la sanitat, l'educació pública...???

Estem parlant de vides de persones. Persones que no tenen per menjar, o un lloc per viure, persones que possiblement en un atac al cor no podran arribar a ser atesos perque han suprimit les urgències nocturnes de gran part de les localitats, o que no podran ser tractats correctament en la seua malaltia per falta de recursos, o que no podran rebre una educació que els permetra desenvolupar-se i tindre un pensament pròpi i crític.

Les dades no enganyen. Els col.legis privats reben el 58% dels seus ingressos de diners públics, dels nostres diners!!!!. I el benefici d'aquests col.legis privats va ser en el curs 2009/2010 de 491.000 milions €!!!!

NO A LES PRIVATITZACIONS. DEFENSEM ELS SERVEIS PÚBLICS!!!


Subvenciones a los colegios privados de Valencia, Diario Información, 25/7/2012
La subvención a la educación privada asciende un 30% en 5 años, Público, 25/7/2012
El Estado aporta el 58% de los ingresos a colegios privados, Huffington Post, 25/7/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada