dilluns, 1 d’octubre del 2012

DIJOUS 4 OCTUBRE: ASSEMBLEA COMARCAL EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA

Estimats companys i companyes,
 
El curs 2012-2013 s’ha iniciat amb protestes contra les retallades, tant en  tots els nivells de l’educació, com en els diversos sectors que la integren, pares, professors i estudiants.
 
Enguany s’apliquen importants retallades, que sumades a les que veníem patint, afecten tots els nivells i sectors de l’ensenyança pública, comprometent la seua qualitat i la seua funció de permetre la igualtat d’oportunitats per a tots.
 
La pròxima assemblea de la Plataforma en la Defensa de l’Educació Pública de la Marina Baixa és el dijous 4 d’octubre a les 18h00 en l’IES Pere Mª Orts de Benidorm, i tractarem els temes següents:
  • mobilitzacions de pares contra la supressió de les línies de transport escolar. Abast de la reducció de beques d’estudis, menjador i llibres.
  • Propostes de mobilitzacions durant el mes d’octubre a plantejades en la reunió de coordinació provincial de les Plataformes en defensa de l’ensenyament públic del dia 2 d’octubre a Alacant.
  • Convocatòria de vaga pel sindicat d’estudiants els dies 16,17 i 18 d’octubre.
  • Noves amenaces de retallades derivades de la pròxima llei d’educació.
Vos demanem que divulgueu esta convocatòria, fotocopiant-la, reparitint-la o reenviant-la per correu electrònic, i que poseu el cartell que vos adjuntem en un lloc visible.
 
Gràcies per la vostra atenció i esperem la vostra assistència.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada