dijous, 31 de maig del 2012

MANI 31 MAIG ALACANT..... SEGUIM LLUITANT!!!

No ens rendim, no parem, i ahí sempre estarem!!.. A més retallades i polítiques injustes, més moviment!
¿¿Serà una utopia pensar que tota la ciutadania alguna volta, en un futur, ens adonarem del que està passant, del que ens estan fent, a on ens estan abocant??... I junts, units per un món just, digne, igualitari, diguem prou!!!!!...




Primeres notícies de premsa  (inclouen vídeos):

De 5.000 a 10.000 manifestants en Alacant . Diario Información
Nuevas protestas contra los recortes. Levante
Miles de personas claman contra los recortes en la C.Valenciana. Las provincias
Manifestaciones en C.valenciana "Son unos recortes inconvenientes". El País.

CONTINUEN LES MOBILITZACIONS

L'acampada a La Nucia ha finalitzat, però les mobilitzacions continuen a nivell comarcal i provincial:

Dijous de 31 maig: Manifestació a Alacant, 19'30h eixida des d'estació Renfe.
Dissabte 2 de Juny: Trobades valencianes a Benimantell, 17h. La Plataforma Marina Baixa, La Nucia Camina i l'associació d'estudiants Marina Baixa posarà taula informativa i tallers infantils.
Dijous 7 de Juny: A l'IES L'Arabí d'Alfas:
                                           18'30h: assemblea Plataforma Marina Baixa
                                           19'30h: Tancament amb tallers, concert, barbacoa...

Vos esperem per defensar una Educació Pública, digna, igualitària i de qualitat!!!                                           

dimarts, 29 de maig del 2012

PRIMER DIA D'ACAMPADA A LA NUCIA

El primer dia d'acampada de docents de la Nucia en defensa de l'Educació Pública ha finalitzat. Però demà continuarà amb més tallers i accions. Vos esperem a tots i totes per recoltzar aquesta iniciativa.

La programació de demà en l'acampada de l'IES La Nucia començarà a les 14h, i continuarà fins les 21h, amb assemblea, tallers de pancartes i creació de camisses, entre altres coses.

Allí estarem.. pel nostre futur com a pares, mares, alumnes, docents i ciutadans!!!!

I RECORDEM QUE DIJOUS 31 MAIG HI HA MANIFESTACIÓ A ALACANT A LES 19'30H.
La Plataforma Marina Baixa posa autobusos.
Els telèfons per reservar són: 655688700 (Alfàs, Benidorm), 618652065 (La Vila), 651677323 (Callosa i La Nucia), 679324729 (Altea). PUNT DE TROBADA EN ALACANT: "Pollastre Alacantí" (al costat renfe)




dissabte, 26 de maig del 2012

ACAMPADA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA EN LA NUCIA

Part dels docents dels centres educatius de La Nucia han decidit realitar una acampada en defensa de l'educació pública les VESPRADES DE DIMARTS 29 i DIMECRES 30 de maig en els centres educatius CEIP La Muixara i IES La Nucia. Allí donaran informació sobre la situació actual de l'educació i també sobre els fills i filles dels pares i mares que ho desitjen.

Vos esperem!!!




A més vos informem d'altres mobilitzacions:

Dijos 31 de maig: manifestació en defensa de l'educació pública a Alacant, 19'30h. Per reservar plaça al bus de la Nucia cridar al 651677323

Dijous 7 de juny, a l'IES Arabí d'Alfàs:
                              18h: assemblea comarcal Plataforma Educació Marina Baixa
                              19'30h: tancament i activitats informatives i lúdiques

dimecres, 23 de maig del 2012

FOTOS MANIFESTACIÓ ALACANT 22 MAIG 2012

Un altra vegada La Marina Baixa es va sumar a les mobilitzacions en contra de les retallades. Ací teniu el reportatge fotogràfic.

Recordem que les vagues s'han desconvocat, encara que segueixen les mobilitzacions, la propera el dijous 31 de maig: manifestació a Alacant a les 19'30h (La Plataforma Marina Baixa també posarà autobusos)

Notícies:
Més de 25.00 persones a Alacant, Diario Información
El sector educativo contra los recortes, Público


dissabte, 19 de maig del 2012

MANIFESTACIÓ 22 MAIG I ALTRES INFORMACIONS

El proper dimarts 22 de maig està convocada una vaga estatal de docents i estudiants. A més per la vesprada hi haurà manifestacions en les capitals de província, en Alacant a les 18h. 

La Plataforma Marina Baixa ha posat autobusos per anar a la manifestació d'Alacant, amb parades a Callosa d'en Sarrià, La Nucia, Altea, Alfàs, Benidorm, La Vila. Els telèfons de contacte són: 655688700 (Alfàs, Benidorm), 618652065 (La Vila), 651677323 (Callosa i La Nucia), 679324729 (Altea). PUNT DE TROBADA EN ALACANT: PLAÇA LUCEROS, EN ING DIRECT, a les 18h.

Important firmar el manifest del 22 de maig per una educació de qualitat i en igualtat:


Vídeos en defensa de l'Educació Pública:



dimecres, 16 de maig del 2012

FOTOS MANIFESTACIÓ EDUCACIÓ 16 MAIG VALÈNCIA

Hi ha molts records que encara que no estiguen fotografiats ni gravats sempre permaneixeran en les nostres ments; i en aquest dia hi han de molts.

Un d'ells és quan passavem davant de l'IES Lluís Vives i tots els manifestants clamavem "nosaltres també som el Lluís Vives", mentres els alumnes des de les finestres ondejaven papers blancs. Un altres és quan anavem pel carrer Colón i ens vam sentar davant de quatre "lecheres" i els seus respectius policíes nacionals, i amb les mans en alt xillavem "aquestes són les nostres armes".

Un altre dia digne de recordar i ser recordat per tothom. Perquè si ens unim podem fer que l'Educació Pública siga de qualitat, igualitaria i per tots!!!



dilluns, 14 de maig del 2012

VAGUES I MANIFESTACIONS EDUCACIÓ MAIG

Vos recordem que aquest mes és crucial per mostrar el nostre descontent sobre la política educativa que està portant a cap el govern. Per tant, hem de sumar-nos a aquelles mobilitzacions que puguem, per tal de poder fer que el govern rectifique.

EN LA COMUNITAT VALENCIANA ENCARA NO HAN APROVAT EL DECRET D'AUGMENT DE RATIOS I HORES LECTIVES.

A més, aquesta vesprada es realitzarà una assemblea a les 18h, a l'IES Beatriu Fajardo de Benidorm (al salt de l'aigua), convocada conjuntament per la Plataforma Ensenyament Públic Marina Baixa i els sindicats.

Per la manifestació del dimecres 16 de maig, a les 12h, a València, la Plataforma de la Marina Baixa ha posat autobusos. Per aquells que es sumen a València, el punt de trobada serà a la porta de l'església de Sant Agustí.

També hi ha autobusos per la manifestació de 17 de maig, a les 12h, a Alacant.

Telèfons contacte: 655688700 (Alfàs, Benidorm), 618652065 (la Vila), 651677323 ( Callosa, La Nucia) i Altea (679324729)

Vagues autonòmiques: 16,17 de maig
Vaga estatal: 22 de maig
Manifestacions: Dimecres 16 maig, 12h, València/ Dijous 17 maig, 12h, Alacant.


diumenge, 13 de maig del 2012

12M ALTEA FOTOS

Ahir 12M, Ciutadans Marina Baixa i totes aquelles persones que es van unir a la concentració i les jornades al "Charco",  va gaudir d'un esplèndit i complet dia. No van faltar carpes informatives, de menjar, batukada, concert de música, taller infantil, expressions artístiques, arreplegada per la ILP d'afectats per la hipotèca, bona convivència i moltes reivindicacions.

Gràcies a tots i totes per col.laborar i assistir!!!

divendres, 11 de maig del 2012

12M TOTS ELS INDIGNATS DE LA MARINA A ALTEA

En commemoració d'un any de l'aparició del moviment 15M, i davant dels decrets i retallades, pèrdua de drets, d' injecció de diners públics a la banca privada, de privatització de la sanitat...

Per tot allò que a hores d'ara ens fa que estem més indignats, hem d'eixir al carrer, per demanar responsabilitats i defensar el nostre futur.

"Ciutadans Marina Baixa", que agrupa a diverses plataformes de la Marina baixa, com; afectats per la hipotèca, Sanitat, Educació, 15M, aturats... ha convocat pel dissabte 12M un dia complet d'accions en Altea, al que hem d'unir-nos.

12h: Concentració en la plaça de l'ajuntament d'Altea.
14 a 20h: Jornada lúdica i informativa en el "Charco" d'Altea, en el passeig marítim, amb tallers, actuacions de música, arreplegada de firmes (ILP) per canviar la llei de "deshaucios" hipotecàris...

dijous, 10 de maig del 2012

ACTA ASSEMBLEA LOCAL LA NUCIA 9 MAIG

A l’assemblea local de la Comunitat Educativa de La Nucia, que es va realitzar el dimecres 9 de maig de 2012, convocada pels AMPES dels tres centres educatius de La Nucia i la Plataforma local en Defensa de l’Ensenyament Públic la Nucia Camina,  van acudir representants d’alumnes, pares , mares, docents i polítics del poble.

Els punts tractats van ser:

1. Informació sobre les retallades a nivell estatal i autonòmic
2. Informació de la situació dels centres educatius locals
3. Informació de les pròximes mobilitzacions
4. Intercanvi d'idees i propostes




diumenge, 6 de maig del 2012

A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DE LA NUCIA

Aquest dimecres 9 de maig a les 19'30h, a l'IES La Nucia, es realitzarà una assemblea de tota la comuntat educativa (pares, mares, alumnes, docents, representants polítics locals...), convocada pels AMPES dels tres centres educatius de La Nucia i la Plataforma Local en Defensa de l'Ensenyament Públic La Nucia Camina.

La finalitat d'aquesta assemblea es poder informar, debatre, intercanviar idees, dubtes i propostes sobre com ens afecten a nivell autonòmic i local les noves retallades aplicades pel govern (augment d'alumnat per aula, desaparició d'assignatures amb menys de dotze alumnes, augment taxes universitàries, desaparició dels autobusos escolars que eixen a les 14h, acomiadament de docents interins, dificultats en aconseguir beques....).

Ens estem jugant el futur de l'Educació Pública, del futur dels nostres alumnes i fills, i en definitiva, el futur del nostre País, i per tant, tota la comunitat educativa a d'unir forces per tal de poder mantindre una Educació Pública de qualitat.

Ens veem el dimecres 9 de maig, a les 19'30h a l'IES La Nucia!!!!

MOBILITZACIONS MAIG EN L'EDUCACIÓ PÚBLICA

Aquest mes de maig hi ha nombroses mobilitzacions per defendre l'Educació Pública, i a les quals seria convenient sumar-se, per tal de possar de manifest la nostra disconformitat davant de la precarietat, a la que el govern, vol portar  l'Educació Pública.

Dijous 10 de maig: Dia de lluita (Vaga d'estudiants, concentracions de treballadors)
                              Referendum del personal públic sobre els canvis en el Decret 1/2012

Dissabte 12 de maig: Dia de mobilització mundial de tots els indignats.
La Plataforma Ciutadans Marina Baixa convoca a acciones conjuntes en Altea:
12h: Concentració en la plaça de l'ajuntament d'Altea
14 a 20h: Jornades lúdiques i informatives i arreplegada de firmes pels afectats per la hipoteca.

Dimecres 16 de maig: Manifestació a València en defensa de l'Educació Pública.

Vagues autonòmiques en educació: dies 16, 17, 23, 30,31 de maig.

Dimarts 22 de maig: Vaga estatal en educació.

Una proposta a aquells docents que no vulguen o puguen sumar-se a les vagues, és fer les classes al pati, o demanar autorització per poder donar-les en espais públics de cada localitat.

Si unim forces podrem mantindre una Educació Pública, digna, gratuïta i igualitària.

dijous, 3 de maig del 2012

ASSEMBLEA PLATAFORMA ENSENYAMENT MARINA BAIXA

Vos convidem a participar en l'assemblea de La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic Marina Baixa, dijous 3 de maig, a les 18h en l'IES Pere Mª Orts de Benidorm (al Salt de l'aigua).

Es important la vostra participació, ja que es tractaran temes de vital importància pel futur del sistema educatiu públic.

dimarts, 1 de maig del 2012