dissabte, 30 de juny del 2012

EXPLICACIÓ DE LA CRISIS A LA SEXTA COLUMNA

Un reportatge que mereix la pena vore per comprendre aquesta estafa de crisis, sobretot per totes aquelles persones que encara no tenen clar com i qui ha produït aquesta situació, i que significa i pot significar això del rescat.

Cliqueu la imatge per vore reportatge:


dimarts, 26 de juny del 2012

MOBILITZACIONS DELS INTERINS

Davant del incompliment de contracte de Conselleria i  l'acomiadament dels interins al finalitzar juny, s'han convocat una sèrie de mobilitzacions. A més,  la coordinadora de professorat interí ja té un facebook per a que pugueu informar-se: enllaç a facebook




dilluns, 25 de juny del 2012

DIMISSIONS EQUPS DIRECTIUS I ACCIONS AMPAS

Les retallades que afecten a l'augment d'alumnat per aula, a l'eliminació de grups en la majoria dels centres educatius, o inclós al tancament de centres, com és el cas d'algunes escoles rurals, no només de la Comunitat valenciana, sinó en quasi tot el país, estan indignant a tota la comunitat educativa.

En alguns centres educatius els equips directius han dimitit, i pares i mares estan enviant cartes de queixa al govern.

Podeu llegir algunes notícies relacionades:


dijous, 21 de juny del 2012

CANÇO PER DESPEDIR EL CURS

El curs s'acaba, però les mobilitzacions continuen, i nosaltres també seguirem ací, publicant i informant, i amb més força que mai.

No a les retallades, no a la política corrupta. Responsabilitats ja!!!

CONCENTRACIÓ CONTRA EL RESCAT

Vos convidem a la concentració contra l'especulació i manipulació del capital financer, aquest divendres a Benidorm. Convoca ciutadans Marina baixa.


diumenge, 17 de juny del 2012

LA MARINA BAIXA A L'ENCONTRE ESTATAL I AUTONÒMIC EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Marina Baixa i La Nucia Camina han participat en l'encontre estatal de plataformes d'educació en Madrid el dissabte 16 de juny, i en l'encontre autonòmic de València el diumenge 17 de juny.

En ambdós encontres s'ha acordat unificar i coordinar esforços i actuacions a nivell estatal, fent una lluita conjunta en defensa de l'educació, per aturar les retallades i els retrocesos que està patint l'educació pública.

A més, el dissabte 16 de juny també es va realitzar una reunió per crear la Coordinadora del Professorat Interí. Informa't en aquest enllaç: noalesretallades.blogspot.com

Aquest curs s'acaba, però no ens adormirem.. seguirem lluitant encara amb més força pels nostres drets i serveis públics!!

Notícies sobre l'encontre estatal:

El economista
lainformacion.com
lavozlibre

Vídeos encontre estatal:  europapresstv



















Notícies encontre autonòmic:
Levante
El País
Galeria fotos Levante

Fotos encontre autonòmic, València:


dimarts, 12 de juny del 2012

CONSELLERIA IMPOSA GRUPS DE 36 ALUMNES

Les previsions dels agrupaments dels alumnes pel curs 2011/2012 als centres educatius de la Marina Baixa ja han arribat des de Conselleria: 36 alumnes en ESO i 42 en Batxillerat, a pesar de que la majoria de aules dels IES estan construides per donar cabuda a un màxim de 30 alumnes.

A més no es té en compte, que a més del 1,5 metres quadrats requerits per cada alumne,s'ha de deixar espai de pas entre taules, espai per l'entrada, pel docent.... en definitiva tindre més de 30 alumnes, a més de ser inviable per l'espai,  suposa una il.legalitat de les lleis de requisits mínims educatius, i de prevenció de riscos laborals i evacuacions en cas d'emergència i incendi.

diumenge, 10 de juny del 2012

SETMANA D'ASSEMBLEES EN DEFENSA EDUCACIÓ

Ja en la recta final del curs, es fa més necessàri reunir-nos i decidir les properes mobilitzacions, no només d'aquest curs sinó del vinent. A més, hem d'unir esforços a tots els nivells, i per això les Plataformes en Defensa de l'educació Pública es sumaran en les assemblees d'àmbit comarcal, provincial, autonòmic i estatal.

Dimecres 13 juny:
Concentració a la Presidència de la Generalitat, Alacant, 18h.
Assemblea de coordinació provincial a Alacant, 19'30h, a la Seu universitària d'Alacant (al costat de la casa de les bruixes, C/Ramón y Cajal, 4), a l'aula 5.

Dissabte 16 juny: Encontre de Plataformes en defensa de l'Educació Pública, Madrid, Ateneo de Madrid (C/ Prado 21), de 11 a 17h.

Diumenge 17 juny: Aplec de Plataformes d'Educació dels País Valencià, València, CEIP Ballester Fandios (avda. malvarosa, 57), de 11 a 14h.







dilluns, 4 de juny del 2012

PROPERES MOBILITZACIONS

Dimarts 5 de Juny: La Plataforma Afectats per l'Hipotèca  d'Altea ha convocat una reunió a les 19:00h en la c / Piteres 6-8 Baix per tal de crear un Comedor Social en Altea

Dijous 7 de Juny: A L'IES L'Arabí d'Alfas: 18h: assemblea Plataforma  Ensenyament Marina Baixa
                                                                19'30h: tancament amb tallers, concerts, barbacoa...

Calendari Mobilitzacions Maig-Juny 2012:

FOTOS TROBADES BENIMANTELL 2 JUNY 2012

La Festa per la Llengua i l'Educació Pública va reunir a Benimantell a nombroses persones, centres educatius i associacions. Va haver cercavil.la, tallers, concert i molt bon ambient.

Gràcies a tots i totes per fer possible aquest dia!!!


divendres, 1 de juny del 2012

TROBADES EN VALENCIÀ BENIMANTELL 2JUNY 2012

Com podríem faltar????.. La Plataforma d'Ensenyament Marina Baixa, La Nucia Camina i l'Associació d'Alumnes Marina Baixa estaran allí!!.. Posarem taula informativa i tallers infantils a càrrec de les magnífiques estudiants de l'associació d'alumnes.

Animeu-se!! Per la nostra llengua i els nostres drets.... Sí al Valencià, No a les Retallades!!