dissabte, 18 de gener del 2014

CONTINUEN LES PROTESTES AL SAL D'AIGUA

En el tancament celebrat el dijous 16 de gener es va realitzar una assemblea en la qual van assistir unes 200 persones. Docents, alumnat, pares, mares, sindicats i membres de partits polítics van valorar positivament les protestes portades a cap i van acordar de noves.

Es va fer clar, que les retallades que ara afecten als centres educatius del Salt d'Aigua, en quant a eliminació de unitats escolars i beques de transport, es faran extensibles al reste de centres de Benidorm i la Comarca, i que pot donar lloc al tancament d'alguns centres i a la massificació en aules d'altres, amb l'amenaça del tancament de 10 unitats escolars a la Marina Baixa.

En l'asemblea es van acordar noves protestes per al dijous 23 de gener:

  • Pel matí: repetir la no utilització dels transports escolar, desplaçant-se als centres educatius en vehícul pròpi, fent l'entrada tant de primària i secundària a les 8'30h. Posteriorment s'entregaran les firmes recollides a la Direcció Territorial d'Educació d'Alacant.

  • A les 18h: Manifestació a Benidorm des de Pl.neptuno fins Pl.Fleming, per protestar contra totes les retallades que estem patint en educació. Es fa una crida a tota la comunitat educativa de la comarca.

La protesta en el Salto del Agua atasca los accesos, Información, 17/172014
Encierro contra la tijera en el CEIP Mestre Gaspar, Información, 17/172014
Los centros del Salto del Agua se rebelan, Información, 15/1/2014

Supresión de 151 líneas en valenciano y cierre de 6 colegios, Levante, 17/1/2014






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada