dilluns, 31 de març del 2014

ÈXIT DE LES MOBILITZACIONS

Les mobilitzacions d'aquesta setmana passada han sigut tot un èxit i altra vegada s'ha fet present el rebuig a les polítiques educatives del govern . 

La vaga d'estudiants va ser secundada per la majoria d'estudiants de secundària i universitats i les manifestacions van ser nombroses. 

La marxa i festa per l'educació pública a Ontinyent va estar plena de color verd. Es va sumar tota la comunitat educativa i hi havia "cabuts", "zancudos", batucada.. Després de la marxa, va començar la festa amb un repertòri nombrós de cantants i grups que recolzaven l'educació pública.

Les notícies s'han fet resó dels tancaments simultanis que s'han afegit al CEIP Cremona d'Alaquàs, que ja porta 38 díes tancants, com el CEIP Bonavista i CEIP Martínez Valls d'Ontinyent que porten 7 díes. S'ha convocat una gran marxa pel manteniment de les unitats escolars a valència el 12 d'abril.


Fotos Ontinyent 29 març:


dimecres, 26 de març del 2014

LA VALL D'ALBAIDA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA

Des de la Vall d'Albaida, la Plataforma Prou conjuntament amb altres col.lectius, ens conviden a sumar-nos als tancaments simultanis que s'han programat en diversos centres educatius d'Ontinyent, com al CEIP Bonavista i al CEIP Martínez Valls, presentant el rebuig contra la supressió d'unitats escolars i en solidaritat amb el CEIP Ciutat Cremona d'Alaquàs, que porta 34 dies de tancament.

A més a més, ens conviden a participar en la festa per l'educació pública i en valencià que es realitzarà en Ontinyent el proper dissabte 29 de març a partir de les 17h i que constarà d'una marxa, concerts, tallers...

Des de la Marina Baixa recolzem aquests actes i  vos animem a participar en ells. Per l'educació pública!! 

Més informació en el blog de Plataforma Prou:  http://plataformaprou.blogspot.com.es/ 

Notícies:








dimarts, 25 de març del 2014

26 i 27 MARÇ: VAGA D'ESTUDIANTS

El Sindicat d'Estudiants estatal ha convocat una vaga de 72 hores en secundària i universitat. Per més informació:  http://www.sindicatodeestudiantes.net/.

A més a més, han convocat manifestacions arreu l'Estat el 27 de març. En el cas d'Alacant a les 12h des del IES Jorge Juan.




dijous, 20 de març del 2014

22M: MARXES DE LA DIGNITAT

Les Marxes de la Dignitat que van partir fa setmanes des de diferents punts de l'Estat, s'uniran el 22 de març a Madrid. 

Si no heu tingut la posibilitat d'anar-hi, podeu recolzar-les a la maniefstació a Alacant!!

És posible si estem unides!!!





dilluns, 10 de març del 2014

MARXES DE LA DIGNITAT 22 MARÇ A MADRID

Les Marxes de la Dignitat ja han partit des de diversos punts de l'Estat per tal d'arribar a Madrid i unir-se el 22 de març, Així el 22 de març s'espera que Madrid siga una confluència de les diferents marees ciutadanes: blanca, verda, groga, morada.. 

Les reivindicacions d'aquestes marxes són nombroses: la dimissió del govern, un canvi en les políques socials i  laborals , una represntació real de la ciutadania, la paralització de lleis com la "llei mordassa", la de l'abovortament, la de justícia universal, etc... 

Vos animem a participar en aquestes Marxes. Podeu reservar bus per eixir des de la Marina Baixa. Telf reserves: 647789636

Informació general en: Marchas de la Dignidad

Las Marxas per la dignidad parten desde Alicante y Elche a Madrid, Información, 10/3/2014





dissabte, 8 de març del 2014

LA LLUITA NO PARA!!

Les mobilitzacions contra la supressió d'unitats escolars, les beques d'autobus i menjador, les retallades i la LOMQE continuen arreu del País Valencià.

En el cas de la província d'Alacant i la Marina Baixa, les mobilitzacions convocades són:
  • 13 març: entrega conjunta dels recursos de reposició de les unitats escolars suprimides a la Direcció Territorial d'Alacant. Model recurs de reposició.
  • 15 març: manifestació Alacant, 18.30h des de IES Jorge Juan.
  • 20 març: jornada comarcal de portes obertes a l'IES Pere Mª Orts de Benidorm a partir de les 18h.

Vos animem a sumar-se a aquestes mobilitzacions i enviem molta força a la resta del territori!!


Las Plataformas educativas de la provincia reactivan su lucha, Información, 6/3/2014
Encierro comarcal en el IES Pere Mª Orts de Benidorm, marinaplaza, 6/3/2014
Catalá revoca un alínea en valenciano en contra de la mayoría de los padres, elpaís, 5/3/2014
Round contra la LOMCE: desobediencia y recursos ante el constitucional, eldiario, 4/3/2014
Cataluña y Andalucía recurren la LOMCE al tribunal constitucional, público, 4/3/2014
CEIP Cremona, tancats per sobreviure, youtube